Mijn lijst met blogs

28 februari, 2012

Verslaafd...

Verslaafd???
Ik ben de enige in mijn gezin die nog geen i-phone heeft. Wanneer we weer eens een keer met elkaar eten en klaar zijn -ik weet niet waarom- wordt door iedereen de telefoon uit de zak gehaald. Zo'n 7 personen zitten dan gebogen over dat ding, apps uit te wisselen, email te checken etc...Ik voel me dan net Remy. Ik zit niet in de wereld die i-phone heet....Enfin als ik dat zie zeg luidkeels :"Ja hoor, het is weer zover!" Het enige wat dan uit de mond van die verslaafden komt is: "Mam neem er ook 1!" Ahhhhhhhhhhh, who knows someday...........

Betty Mans

5 opmerkingen:

 1. Erg he? Ik weet nog wel toen ik nog geen mobiel had, iedereen zat toen al te prutsen met het apparaatje. I phone weiger ik eerst nog even. Mobiel doet het prima.
  Wel leuk zoals je het omschreven hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mja... ik heb er ook geen en heb daar voorlopig ook nog geen behoefte aan maar zeg nooit nooit :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja, is de vooruitgang zeker?
  Ik gebruik m'n gsm enkel om te bellen en te sms'en, verder niet. Nu wordt dit door zovelen als manusje-van-alles gebruikt...soms tot grote ergernis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Frankly...I think it's true
   The Human Condition...
   Hugs

   Verwijderen
 4. Ik heb een redelijk simpel telefoontoestelletje en kan dus met grote blijdschap zeggen dat ik hier in ieder geval niet verslaafd aan ben. En ik heb me voorgenomen nog even met dit toestel te doen ook. Tot hij van narigheid uit elkaar valt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen